full
color
#d9d9d9
https://cocoonmedical.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://cocoonmedical.bg/
#26ade4
style3

PRIMELASEPrimelase е диоден лазер премахващ нежеланото окосмяване от всички фототипове кожа през цялата година.

 

МОЩНОСТ:
Primelase е диоден лазер премахващ нежеланото окосмяване от всички фототипове кожа през цялата година. Той е с най-голяма мощност сред познатите енергии в естетичния сектор от порядъка на (3600 вата). Притежава 3 различни дължини на вълните , които доставят енергия чрез иновативната USP технология (ultra short pulse).
– 755nm
– 810 nm
– 1060 nm

 

БЕЗ БОЛКА:

Има 2 режима за работа – динамичен и статичен. Една от разликите е в усещането – динамичният е по-безболезнен от статичния – при една и съща ефективност.
Характеризира се с използването на много кратки импулси съчетани с висока доза енергия.

 

ПЛЮСОВЕ НА PrimeLase:

 

е най-мощният диоден лазер в България
най-безболезнената епилация на пазара
може да се ползва целогодишно, дори през лятото
предпазва кожата от заграване и таргетира единствено косъмa
изключително мощен и прецизен в параметрите си
третира тъмни кожи
успешно премахва тънки косми – тип мъх
отстранява както тъмни и дебели косми, така и по – светли и тънки косми
2 дни след излагане на активно слънце или солариум вече можете да се подложите на епилация

 

Aпаратът притежава 4 работни режима на максимална мощност, която достига до 400 милисекунди с 63J / cm2. Бързината е една от най-важните характеристики на оборудването, тъй като тя е в състояние да работи до 3 Hz с висока енергия в кратки импулси.
applicators

 

Благодарение на различният размер на апликаторите, primelase позволява да бъде използван за всички части на тялото.

 

1. Апликатор с 9 × 9: с площ от 81 mm2 е предназначен за третиране на различни по размер площи, благодарение на своята прецизност и високата повторяемост на импулсите.

 

2. Апликатор с размери 20 × 9: с повърхност от 180 mm2 е в състояние да премахне нежеланото окосмяване от големи площи с помощта на висока мощност. Средното време за епилация на цели крака е 40 минути.

 

3. Апликатор с размери 30 × 9: с повърхност от 270mm2, апликатора е способен да премахне нежеланото окосмяване от големи площи, използвайки висока мощност в кратки периоди.

Primelase работи чрез селективна фототермолиза, която е базирана на селективно разрушаване на космения фоликул, запазвайки и защитавайки епидермиса и дермата.

 

Това се постига чрез високи енергийни импулси, които се абсорбират от пигмента на меланин, съдържащ се в косъма и придаващ неговият цвят. Косъмът е проводник на светлинната енергия до корена, където се трансформира в температура около 60 градуса. Така коренът се изгаря и повече не се появява.

 

МОЩНОСТ
БЕЗ БОЛКА
ТРЕТИРА ТЪМНИ КОЖИ
ЕФЕКТИВЕН ПРИ ТЪНКИ КОСМИ
ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

 

Лазерът се характеризира с използването на много кратки и високо енергийни импулси. Разполага с 4 работни режими, достигайки до 400 милисекунди – 63J / cm2. Скоростта е една от най-важните характеристики на Primelase, тъй като той е в състояние да работи до 3 Hz. Динамичният режим се характерезира с безболезненост, което е още една отличителна чертa на тази лазерна епилация. Системата позволява да се работи без какъвто и да било дискомфорт, което прави процедурата поносима за всички типове клиенти през първата процедура, включително приложима и към мъже с гъсто окосмление.

 

Фаза на растеж

 

phases-primelaseФазите на растеж на космите във фоликулния цикъл са един от факторите, които се взимат предвид, за да постигне най-оптимален ефект от премахването им. Структурата на космите и местоположението им ще ни позволи да се определи най-подходящата фаза за унищожeние на фоликула. Анагенната фаза на косъма ни предлага най-добрата фаза, в която можем да постигнем желания резултат. В последните етапи на анаген фазата, в която косъма е по-дебел и по-пигментиран е идеален момент да извършим процедурата.

 

След лазерна епилация коренът и самият косъм изгарят. В последвалите дни се избутва корена и подкожната част на косъма, което се проявява с появата им на повърхността на кожата, имитирайки растеж. Космите видимо оредяват до 2 седмици.

 

При доставянето на импулси, Primelase има предимството да пренася енергията равномерно и така се избягва припокриване. При работа се използва система от импулси на квадрат, които позволяват цялата енергия да бъдат доставена равномерно правейки процедурата ефикасна. С този механизъм, броя на импулсите, който се изисква за епилиране на сведен до минимум, което удължава живота на лазера и намалява работното време, което се изисква за изпълнението на епилация. Primelase представя много лесен за ползване, който намалява времето за обучение и оптимизира стартирането на апаратурата.

 

power-speed-primelase

 

РАБОТНИ РЕЖИМИ

 

operation-modes-primelase

operation-modes-primelase-2

 

Контролирана мощност

 

Разликата между Primelase и други конкуренти е, че Primelase позволява използването на много кратки импулси с висока енергия и при висока скорост. Енергията се контролира по всяко време, осигурявайки най-добрият възможен резултат.

 

Максимална скорост

 

Повторението на ударната честота до 3 Hz, заедно с различните по размер накрайници (9×9, 20×9 и 30×9) прави primelase един от най-бързите и най-ефективни лазери на пазара.
Определящите фактори в епилацията зависят не само от характеристиките на кожата и косата, но и от количеството на използваната енергия и начина, по който се излъчва тази енергия или структурата на самия импулс.

Натали ШоповаЦентър Нирвана – Натали Шопова

Най-значимото предимство на лазерната епилация с Primelase е липсата на болка, парене или общ дискомфорт в усещането по време на процедурата. Изключително доволни сме, че се спряхме на Primelase, първо заради ефикастността на процедурата и второ заради мощността на лазера. Времето ни за изпълненение на процедура се съкрати значително и това повиши и нашата ефективност при обслужването на клиенти.

В тази галерия ще видите реални снимки на клиенти преди и след подлагане на процедурите с PrimeLase.

 

 

 

primelase-header

 

Как да се подготвим за лазерна епилация?

Преди лазерната епилация желаната зона се избръсва старателно. За максимална ефективност е желателно да се прекрати премахването на космите с кола маска или епилатор 10 дена преди процедура с лазер. Целта е максимален брой косми да са в анагенна фаза на растеж ( косъм с корен). Лазерната епилация унищожава единствено косми в тази фаза. В човешкото тяло едва 20 – 30 % от космите са в анагенна фаза, това е и причината да се правят поне 6 бр. процедури за максимален ефект.

 

От колко процедури се нуждая?

Необходимият брой процедури е между 6 – 8. Броят варира в зависмост от пола и индивидуалните особености на организма. Интервалът между процедурите е от 30 до 40 дена. Целта е космите да са в анагенна фаза на разтеж. Ако процедурите се правят през по-дълът интервал от време, *ефективността от лазерната епилация настъпва при повече от 6-8 процедури.

 

Ефективна ли е процедурата?

Ефектът се вижда още след първата процедура и се изразява в редуциране на броя на космите и забавяне на техния растеж в третираната зона. С всяка следваща процедура космите все повече намаляват и оредяват, докато се достигне до изчезването им. Поддържащи процедури се правят веднъж годишно, при необходимост.

Техническа информация

Техническа информация
Телефон: 0882 590 400
E-mail: office@bulmed.bg

Facebook-blue

Пишете ни

Име

За контакт с нас

Бул Мед Консулт ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1. ет. 8. ап.15

Карта

scrollauto
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off