23
12
ool-tech-kriolipoliza-otslabvane

д-р Ана Пейкова от клиника Дерма Елит

Комплекс от процедури, които включват най-новите технологии –  криолиполиза, Vela Shape II, LPG усилват ефекта от диетата и спорта и допринасят за трайното отслабване и заглаждане на целулита. Те се избират индивидуално , обяснява д-р Ана Пейкова.

 

„За премахване на локални мастни натрупвания по корема, паласките, бедрата, ръцете горещо препоръчвам криолиполиза. Криолиполизата е процес за разрушаване на част от мастни клетки чрез замразяване. Той се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини. Вакумът блокира преминаването на кръв в засмуканата област. Целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда. Подкожните мастни клетки нини до – 8 градуса. По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и черният дроб ги изхвърля. .Така мастните натрупвания в дадената област видимо  намаляват.
ool-tech-kriolipoliza-otslabvane

Kриолиполизата Cool Теch представлява замразяване на мастните клетки в дадена зона,

 

За да се постигне най-добър резултат са нужни 3 процедури, които се правят през един месец. Всяка продължава около  70 мин. Резултатите са видими след между 15 дни и 3 месеца след пълния цикъл от процедури.
След седмица е добре да се направи процедура с Vela Shape II или LPG. Те гарантират по-добър дренаж и изхвърляне на унищожените мъртви клетки. Така се постига двоен ефект и резултатите са наистина впечатляващи. Докато мастните киселини в клетките са все още на кристалчета, масажът и лимфният дренаж ще помогнат  още по-голяма част от мастните клетки да бъдат разрушени.
Предимството на тази технология е, че разрушените мастни клетки никога повече не се възстановят на това място. След приключване на курса от процедури обаче диетата, спортът и приемането на течности трябва да продължат по индивидуалната схема, за да запазим резултата дълго във времето, съветва д-р Пейчева .

 

 

Статията в онлайн изданието MONITOR.BG може да прочетете тук.