23
12

Във форма за 60 дни? Дали е възможно? С много усилия, правилно хранене, повече течности, спорт и разбира се с подходящите процедури за отслабване – няма невъзможни неща. Д-р Ана Пейкова ще има удоволствието да отговаря на всички въпроси в рамките на следващите три дни

 

ool-tech-kriolipoliza-otslabvane

д-р Ана Пейкова от клиника Дерма Елит

Д-р Ана Пейкова от клиника по естетична дерматология „Дерма Елит“ представя метод за отслабване за около 60 дни, който върши перфектна работа. Предупреждаваме ви, че са нужни много усилия и постоянство, но за сметка на това резлутатите са бързо и трайни.

1. Подходяща диета. Без глад
Какво означава подходяща диета? Със сигурност тя не ознавача пълен глад или тотолни лишения. Все пак храната е живот. Просто се откажете за около 3 седмици от мазни, пържени храни. Хапвайте повече пловоде и зеленчуци.

 

2. Вода за здарве и красота

Определете си режим за пиене на вода, така че да изпивате минимум 2 литра на ден. Пиенето на течности е нещо, което непрекъснато забравяме в забързаното си ежедневие, а течностите са много важни, за да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ако не ви се пие вода, можете да я замените с чай или фрешове. Д-р Ана Пейкова препоръчва фрешове, защото са много по-здравословни от соковете „конфекция”.

Заедно с диетата, добре е да си определите режим на сутрешен джогинг, например. Ще помогне много, ако сте постояннни и всяка сутрин тичате поне час в парка в продължение на поне 3 месеца.

 

4. Най-точно доказани иновативни технологии – Криолиполиза, Vela Shape II, LPG за бързо и трайно отслабване

Накрая, но не на последно място, идва ред и на процедурите за отслабване. Те ще помогнат реално за постигането на бърз ефект. Процедурите трябва да се избират внимателно за всеки човек, но д-р Пейкова, като специалист с дългогодишна практика,

ool-tech-kriolipoliza-otslabvane

Kриолиполизата Cool Теch представлява замразяване на мастните клетки в дадена зона, като по този начин се предизвиква процес в организъм, наречен апоптоза – програмирано самоунищожаване на мастните клетки.

препоръчва комплекс от процедури.

За премахване на локални мастни натрупвания по корема, паласките, бедрата и ръцете специалистът горещо препоръчва криолиполиза. Криолиполизата е процес за разрушаване на част от мастни клетки чрез замразяване. Той се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакуум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини. Вакуумът блокира преминаването на кръв в засмуканата област. Целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда подкожните мазнини до – 8 градуса.

 

По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резорбират от черния дроб. Така видимо се намаляват мастните натрупвания в дадената област. Нужни са 3 процедури, за да се постигне оптималния резултат. Процедурите се правят през един месец, а всяка трае 70 мин. Резултатите са видими след между 15 дни и 3 месеца след пълния цикъл от процедури.

 

След седмица е добре да се направи процедура с Vela Shape II или LPG за по-добър дренаж и изхвърляне на унищожените мъртви клетки. Така се постига двоен ефект и резултатите са наистина впечатляващи. Докато мастните киселини в клетките са все още на кристалчета, масажът и линфният дренаж ще помогнат още по-голяма част от мастните клетки да бъдат разрушени. Най-хубавото при тази технология е, че разрушените мастни клетки никога повече не се възстановят отново на даденото място, тъй като те са константна величина в организма и веднъж унищожени, не се възобновяват.

Разбира се, правилната комбинация от процедури и режимът за изпълнението им за всеки човек е строго индивидуална и затова е най-добре да се назначи от квалифициран специалист. „В „Дерма Елит“ винаги препоръчваме комбинацията от процедури за по-бърз и траен резултат. И ние сме единствената клиника в страната, която притежава Vela Shape II, обяснява д-р Пейкова.

След приключване на курса от процедури обаче диетата, спортът и приемането на течности трябва да продължат по индивидуалната схема, за да запазим резултата дълго във времето.

 

 

Отзиви, мнения на специалистите и пълна информация за криолиполизата Cool Tech вижте тук.

Статията в онлайн изданието LADYZONE.BG може да прочетете тук.