full
color
#d9d9d9
https://cocoonmedical.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://cocoonmedical.bg/
#26ade4
style3

КриолиполизаКриолиполизата – неинвазивна алтернатива на липосукцията

 

Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане и вакуум. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.

 

Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, което се охлажда до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. няма болка за разлика от други криогенни устройства на пазара, които достигат само – 3 градуса в 10-та минута. Два апликатора с общ обем от 800 куб.см засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото.

 

Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени след 1 процедура, а след 3 се достига до 70 процента унищожение. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.

 

Методология на отстраняване на мастни клетки

 

Зони на третиране:model

 • Корем
 • Седалище
 • Бричове
 • Бедра
 • Ръце
 • Колена

 

След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване. При някои пациенти третираната зона посинява, но до седмица изчезва.
Kриолиполизата действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините.

 

Безопасност – преди процедура върху проблемните зони, се прилага специална подложка с гел против замръзване, която предпазва кожата от некроза.

 

Интерфейс: cryotechnology-interface

 

Апаратът има интуитивен интерфейс, улесняващ безпогрешното настройване на всяка процедура. Touch screen, който е динамичен и лесен за употреба.

 

ПРОТОКОЛ: Минималната продължителност на процедурата е 60 минути. От 1 до 3 процедури на една и съща област се повтарят на всеки 4-5 седмици.

 

Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON medical е сертифициран от FDA.

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

 

Апарат-Отслабване с Криолиполиза от Бул Мед КонсултВ човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона.

 

Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество опасността от раздуване на тази зона е ограничена.

ПРЕДИМСТВА:

 • Неинванзивна, безболезнена процедура
 • Видими резултати след около 15 дни
 • Нулев възстановителен период

 

АПЛИКАТОРИ:
Два апликатора за третиране на две различни области в една процедура. Всеки апликатор е независим – с отделно регулиране на температурата и степента на засмукване.

 

Апликаторът засмуква тъканта в камерата, създавайки вакуум, временно спира притока на кръв и улеснява прилагането на криотерапията. Охладената мастна тъкан постепенно се елиминира и се отделя от тялото, посредством естествените метаболитни процеси.

 

Eтапи
1. Вакуумът на CoolTech® изтегля само излишните мазнини, като същевременно се защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.
2. Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона.
3. Мастната тъкан е в контакт с охлаждащи подложки на апликатора. Те генерират охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура.
4. Процедурата трябва да продължи 70 минути, за да получите желаните резултати. След терапията, мазнината се елиминира постепенно чрез естествения метаболитен процес.

 

Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 60 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, като температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата.

 

При охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастна клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над -8°C – например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне.

 

Въпроси - Колко време трае процедурата Криолиполиза-560

д-р ПейковаДерма Елит – д-р Пейкова

Криолиполизата е уникален апаратен метод за третиране на локални мазнини без алтернатива на нашият пазар. Процедурата е на 100% ефективна. Стапянето на мазнините в областта на колената и паласките е видимо още при първата процедура. Напълно безопасна и безредна, без странични ефекти. Всeки, който се е подложил е щастлив от постигнатия ефект.

Натали ШоповаЦентър Нирвана – Натали Шопова

Направихме демо с Криолиполиза и бяхме възхитени от резултата. Сантиметрите, които се свалиха в продължение на 30 дена бяха удивителни. Това е причината да се доверим на процедурата и не съжаляваме. Нашите клиенти са изключително доволни.

СианаМедико-козметично студио Сияна – Яна Спасова

Нашето ежедневие е ежедневието на нашите клиенти.Тяхната взискателност е нашето предизвикателство.За нас беше важно процедурата Криолиполиза да има търсеният ефект, за да задоволи и най-взискателните ни клиенти. Много сме доволни, че намерихме не само ефективна процедура за отслабване и оформяне на тялото, но и надеждни партньори в лицето на Бул Мед Консулт, на които можем да се доверим.

В тази галерия ще видите реални снимки на клиенти преди и след подлагане на процедурите с криолиполиза.

 

 

 

 

Криолиполиза_Бул Мед Консулт

 

Колко време трае процедурата и има ли дискомфорт при нея?

Процедурата трае 70 минути. Това е необходимото време, при което мастната тъкан се замразява до минус 8 градуса. В първите 5 минути на процедурата се усеща охлаждане, но след това се привиква. Криолиполизата е алтернатива на липосукцията, но много по-щадяща в сравнение с една липосукция. Веднага след процедура можете да се върнете към обичайните си занимания.

 

Кога се виждат реални резултати?

Трябва да се има предвид, че отслабващият ефект от процедурата не е моментален. До 2-3 месеца след 1 процедура се вижда крайният постигнат резултат на зоната.

 

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за всички, които са физически здрави и имат желание да отслабнат. Не се препоръчва да бъде използвана от хора с ракови заболявания, диабет, кожни заболявания, високо кръвно и бременни.

 

Колко процедури са препоръчителни да се направят?

Препоръчителната бройка процедури е 3, като всяка една процедура се прави през месец.

 

Колко продължителен е ефектът след като се приключи курс с процедура за структуриране на тялото?

При криолиполизата се правят три процедури на зона за година, което означава, че една зона не може да се третира повече от три пъти. Ефектът продължава до втория-третия месец след края на последната процедура.

 

Защо Криолиполиза e неинвазивна процедура?

 • Отнема по-малко време за възстановяване
 • По-удобна и по-безболезнена за пациента
 • По-удобна за медицинския специалист
 • Избягва се анестезата и страничните ефекти, които би предизвикала

Запазете час за демо на Криолиполиза

 


Телефон: 0882 590 400
E-mail: office@bulmed.bg
 

Бул Мед Консулт ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1. ет. 8. ап.15

Карта

scrollauto
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off