full
color
#d9d9d9
https://cocoonmedical.bg/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://cocoonmedical.bg/
#26ade4
style3

Елисион САМО 6-10 ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ НА ТРЕТИРАТАНАТА ЗОНА.

 

Диодният лазер на испанската фирма Cocoon Medical – Elysion (Елисион), премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фуликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.

 

Лесен за ползване тъч скрийн с насочваща програма

Лесен за ползване тъч скрийн с насочваща програма

Процедурите позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.

 

Фототиповете кожа се класифицират по скалата от 1 до 6. Определят се по тона на кожата и цвета на косата. В различните фоторипове попадат хора с много бледи кожи и светли коси, както и тъмни кожи с тъмна коса.

 

Основното различие и предимство на Elysion (Елисион), е че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен или светли косми.

 

Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. И лятото), като процедурата е безопадна и за кожи с тен. Нещо, което не беше възможна опция при епилациите от предишно поколение.

 

елисион - преди - по време - след

преди – по време – след

Elysion има изключително лесен за използване интерфейс, който значително намалява времето за обучение на терапевт. Притежава две системи, които работят както на статичен, така и на динамичен режим, като режима се използва се променя на импулса в зависимост от графиката, плавността и фототипа кожа.

 

В допълнение, динамичния режим има два начина на работа:
Можете да програмирате максимален брой импулси в режима на терапия или можете да програмирате работния протокол, адаптирайки го към нуждите на всеки пациент.
Интерфейсът позволява наблюдаване на честотата на импулсите по време на процедурата, броя на джаули и броя на импулсите на режима.

 

Elysion премахва окосмяването по селективен начин атакувайки пигмента на космения фуликол – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата. Това се постига чрез използване на високоенергийни импулси преминаващи през дължините на вълните, които селективно абсорбират меланин с емисии в пъти по-ниски от термичният път за релаксация на космения фоликул.

 

НАКРАЙНИК 9 × 9

 

С площ от 81 mm2, накрайника е проектиран да работи върху всички области. За разлика от другите лазери на пазара, Elysion доставя квадратни импулси с непроменлива енергия във всеки импулс.

 

охлаждаща система - "crystal freeze"

охлаждаща система – „crystal freeze“

CRYSTAL FREEZE

 

Elysion притежава развита и патентована охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури наречена „crystal freeze”. Това е система за охлаждане на накрайника базиран на TRT (thermal relaxation time – топлинно релаксационно време), което е времето, необходимо за намаляване на температурата, генерирана от светлина емисията на тъканта или областа над, която се работи.

 

Системата работи поддържайки постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника, което драстично намалява чувствителността на третиранара зона по време на процедурата.

 

Динамичен режим се препоръчва за:
-Тъмна кожа
-Загоряла кожа
-Висока чувствителност към болка
-Мъже с висока плътност на фоликул и тъмна коса
-Препоръчителен модул при първи сеанс

 

Инструкции за употреба
Разграфете областта на сектори с бял молив. Движете апликатора перпендикулярно на областта с достатъчна широчина на движението и бързина.

esthetic-clubЕстетик Клуб, Варна – Д-р Янита Михайлова и Невена Белчева

За да предложим една по-бърза, по-безболезнена и по-ефективна епилация на нашите клиенти, решихме да заложим на Диоден лазер Cocoon Medical Elysion – иновативна лазерна технология с европейско качество. Винаги сме залагали на висок професионализъм и нови технологии, за да предлагаме резултати, с които да се гордеем. Наша основна цел винаги е била да постигаме очакваните резултати на нашите клиенти – за това избрахме Cocoon Medical Elysion!

Ани ПоповаСалон Едно – Ани Попова

След като проучихме пазара на лазери се спряхме на Елисион, защото предценихме, че това е най-доброто, което можем да предложим на нашите клиенти. Епилацията е най-безболезнената, на която съм подлагала, изключително бърза и в същото време приложима през цялата година. Не на последно място Бул Мед са страхотни партньори, на които мога да разчитам.

Анелия ТалибAngel Style – Aнелия Талиб

Като козметик, търсещ най-доброто за своите клиенти, внимателно проучих пазара. Заложихме на „Elysion” (Елисион), заради толерантността към кожата и липсата на болка при процедурите. Удоволствие е да виждаш резултатите още след първата процедура, а самочуствието и усмивката на клиентите ме убеждават, че сме направили правилния избор, а имено Elysion.

vanya-kojuharovaЦентър Букет, Шумен – Ваня Кожухарова

Изборът на лазер Elysion направих защото гарантира безопасност за пациентите, бързина на процедурата, минимален дискомфорт и дълготрайни резултати. Сега можем да предлагаме лазерно обезкосмяване през цялата година, дори и през лятото, което прави козметичен комплекс Букет уникален и предпочитан от повече клиенти.

simona-borisovaMurphy – Симона Борисова

За мен е удоволствие да работя с Elysion, защото в действителност дава резултат и клиентите са доволни. Процедурата е бърза и безболезнена, но това, което най-много ме впечатлява е, че може да се извършва целогодишно, при всички фототипове кожа. Разбира се, изпробвала съм го и върху себе си, затова съм убедена в неговата безопасност и гарантирано действие.

В тази галерия ще видите реални снимки на клиенти преди и след подлагане на процедурите с Елисион.

 


 

Лазерна епипалция Елисион от Бул Мед Консулт

 

Ползите от Elysion?


Дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при проблеми с фуликола, циреи, пъпки и т.н.

 

Възможност да се прави епилацията целогодишно, дори и лятото.

 

Една от най-безболезнените епилации.

 

Дълготрайна ли е лазерната епилация с Elysion?

Върху кожата съществуват активни фоликоли и по-малък процент неактивни. Фоликолите са подходящи за разрушаване, когато са активни – в анагенна фаза . Лазерната епилация с Elysion разрушава фоликола перманентно. Неактивните фоликоли достигат фаза, в която могат да бъдат премахнати при следващите сесии на процедурата.

 

От колко процедури се нуждаете?

Броят на процедурите се влияе от вашия фототип, зоната за третиране и спецификите на всеки клиент. Те се определят от вашият специалист. Обикновенно процедурите варират между 6 и 10.

 

Каква е продължителността на една сесия?

Зависи от зоната. Може да варира от 5 минути (за горна устна) до 1 час (за цели крака).

 

Има ли някакви странични ефекти процедурите с Elysion?

Манипулацията не е болезнена и е толерантна към кожата. Пациентите усещат загряване и леко боцкане. Страничните ефекти са минимални в зависимост от кожата, най-често се проявяват в зачервяване, което преминава бързо.

 

Има ли възстановителен период?

Няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа веднага след процедурата. Elysion не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, така рисковете са сведени до минимум.

Техническа информация

Техническа информация

Facebook-blue

Пишете ни

Име

За контакт с нас


Телефон: 0882 590 400
E-mail: [email protected]
 

Бул Мед Консулт ООД
София 1113, Гео Милев
ул. Александър Жендов 1. ет. 8. ап.15

Карта

scrollauto
Зареждане на още..
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off